Veldzicht Zetten

12 boven-
benedenwoningen

Boven – beneden
Huurwoningen WSV 

CPO Koopwoningen
De Groene Morgen

Huurwoningen
De Biotoop

MO
Woningen

Kavels vrije
verkoop

Woonstichting Valburg (sociale huur)

12 boven-benedenwoningen WST

Woonstichting Valburg is een kleine corporatie, werkzaam in en betrokken bij 8 dorpen in gemeente Overbetuwe, met korte lijnen naar huurders en woningzoekenden. Het werkgebied strekt zich uit over de dorpen Andelst, Hemmen, Heteren, Herveld, Oosterhout, Slijk-Ewijk, Valburg en Zetten.

“Woonstichting Valburg is een betrouwbare en ondernemende partner die haar huurders en andere partners wil ontmoeten om enthousiast te werken aan goed wonen tegen lage woonlasten, in gedifferentieerde wijken met verduurzaamde woningen. Wij nemen daarbij in eerste instantie de verantwoordelijkheid voor die mensen die door financiële, sociale of andere beperkingen onvoldoende in staat zijn zelf in wonen te voorzien. Het is deze missie waarop wij aanspreekbaar zijn en waarop wij onze keuzes steeds afstemmen. Het is ons kompas.”

In het plan Veldzicht worden 12 (sociale) boven- en benedenwoningen gerealiseerd. Deze woningen zullen geschikt zijn voor 1 of 2 persoons huishoudens. Wil je meer weten over Woonstichting Valburg? Kijk dan op www.wstvalburg.nl. Inschrijven voor deze woningen kan nog niet. De verwachting is dat de woningen in 2025 beschikbaar komen. Vanaf dat moment is inschrijven via de website van Woonstichting Valburg mogelijk.

Samen werken aan
duurzaam wonen

Onze doelstelling is door een integrale aanpak een duurzame, energiezuinige én betaalbare woonwijk te realiseren.

De gebiedsontwikkeling van dit plan is in handen van DijMe Ontwikkeling B.V.*

* Dit is een samenwerking van Dijkhof Bouw B.V. uit Klarenbeek en Mecus Planontwikkeling B.V. uit Huissen

×