Veldzicht Zetten

MO Woningen

Boven – beneden
Huurwoningen WSV 

CPO Koopwoningen
De Groene Morgen

Huurwoningen
De Biotoop

MO
Woningen

Kavels vrije
verkoop

Mede Opdrachtgeverschap Woningen

10 Mede Opdrachtgeverschap Woningen

Op de hoek van de Veldstraat en de W.A. van Spaenstraat is een perceel gereserveerd van ca. 2.400 m2 voor de ontwikkeling en bouw van 10 woningen.

In eerste instantie was de CPO VSVZ ”Vereniging Seniorenwoningen Veldstraat Zetten” initiatiefnemer en aanspreekpunt voor dit plandeel. De vereniging heeft recent besloten niet verder te gaan met dit initiatief.

Het doel van de vereniging was het bevorderen van de realisatie van de bouw van seniorenwoningen aan de Veldstraat te Zetten. Vanuit DijMe Ontwikkeling BV willen met dit doel in gedachten verder met de ontwikkeling van dit plandeel.

Er ligt voor de kavel een planopzet met 2-onder-1 kapwoningen, rij- en hoekwoningen. Allemaal in de basis een volledig woonprogramma (entree, keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer) op de begane grond. De woningen hebben op de verdieping een kap met diverse indelingsmogelijkheden. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor aan- en uitbouwen.

We komen graag in contact met geïnteresseerden voor deze woningen om deze -samen met de architect en aannemer- verder uit te werken.
Het gaat dan niet meer om een pure CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) waarin de toekomstige bewoners zelf risicodragend de woningen ontwikkelen en bouwen, maar om een vorm van mede-opdrachtgeverschap (MO). Hierin geven we de toekomstige bewoners de mogelijkheid om, samen met ons, mee te denken over de te realiseren basiswoningen en aan te bieden opties. Hiermee willen we een product maken wat zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de doelgroep.

De invloed van de bewoners is natuurlijk minder groot dan bij CPO. Hier staat tegenover dat de deelnemers geen technische of financiële risico’s lopen.

Wil je meer weten? Stuur een mail naar Liesbeth Le Poole liesbeth.lepoole@gmail.com of laat je gegevens achter via het reactieformulier op deze website. Dan nemen we contact met je op.

Samen werken aan
duurzaam wonen

Onze doelstelling is door een integrale aanpak een duurzame, energiezuinige én betaalbare woonwijk te realiseren.

De gebiedsontwikkeling van dit plan is in handen van DijMe Ontwikkeling B.V.*

* Dit is een samenwerking van Dijkhof Bouw B.V. uit Klarenbeek en Mecus Planontwikkeling B.V. uit Huissen

×